Wat is BobPas

BobPas is een Bob en een oppas in een. We zijn er voor ouders die een gezellig glaasje willen drinken en die zich veilig naar huis laten rijden (mogelijk in de eigen auto). BobPas zorgt ervoor dat je én een chauffeur én een oppas hebt. Dit betekent dat je lekker kunt genieten van een avondje weg: de kinderen zijn in goede handen en jij wordt thuisgebracht.

Bij BobPas bieden wij de keuze aan uit drie diensten, waarbij dienst 1 enkel bestaat uit de chauffeursdienst. De chauffeur haalt je niet alleen op het gewenste tijdstip op, maar brengt je na afloop ook weer thuis. Dienst 2 bestaat niet alleen uit de chauffeur, maar voegt hier een oppasdienst aan toe; onze zorgvuldig uitgekozen oppassers kennen hun verantwoordelijkheden en stellen de veiligheid van de kinderen voorop. Dienst 3 biedt de extra mogelijkheid de chauffeur ook de oppasser veilig naar huis te laten brengen.

zie onze

diensten

Chauffeur

Chauffeur

De chauffeur is geselecteerd op basis van gevoel van verantwoordelijkheid en op ervaring. Dit houdt in dat deze persoon meer dan twee jaar rijervaring heeft en dat hij of zij weet hoe om te gaan met jouw auto als deze wordt gebruikt.

€15 /uur
+ Oppas

+ Oppas

Jouw chauffeur rijdt jou naar je bestemming en de oppas blijft bij de kinderen. De oppas heeft ervaring en is ouder dan 17 jaar. Onze oppassers kennen hun verantwoording betreft andermans eigendommen en zij weten dat de veiligheid van de kinderen voorop staat.

+ €7 /uur
 + THUISBRENG OPPAS

+ THUISBRENG OPPAS

Waarom ook een thuisbrengservice voor de oppas? Stel je voor dat je na het gezellige feestje veilig thuis gekomen bent, maar daarna de oppas naar huis moet brengen. Niet echt handig, toch? Daarom kun je met de chauffeur afspreken dat deze de oppas naar huis brengt.

+ €0,25 /km

meer informatie

over onze diensten

Chauffeur

Chauffeur

Zodra je de afspraak maakt met BobPas, zie je wie de chauffeur is. Je kunt de ervaring, motivatie en recensies bekijken van deze persoon. Als je tevreden bent, kun je kennismaken met elkaar. Zo kun je de chauffeur eventueel een proefrit laten maken in jouw auto. Deze chauffeurs kunnen je ook in hun auto halen en brengen. Ook dan kun je een proefrit maken. Je legt de datum en het tijdstip van BobPas vast. Na bevestiging haalt de chauffeur je op en rijdt je naar de bestemming. Op het opgegeven eindtijdstip staat de chauffeur klaar om je weer naar huis te brengen. Als de chauffeur in jouw auto rijdt, dan wordt dit vastgelegd door een dashcam. Je hebt altijd de mogelijkheid deze beelden op te vragen.

De BobPas werkt met een minimale afname van twee uur. Het tarief van de chauffeursdienst is daarom ook minimaal twee keer €15,-. Alle extra uren die de chauffeur rijdt, kosten €15,- per uur. We rekenen eenmalig €5,- reserveringskosten en als we de auto van de chauffeurs gebruiken, dan komt er het aantal gereden kilometers maal €0,25 per kilometer bij.

€15 /uur
+ Opppas

+ Opppas

Op het moment dat je een afspraak hebt gemaakt, zie je wie de chauffeur en oppas zijn. Ze hebben een VOG-verklaring en je kunt ervaring, motivatie en recensies bekijken van deze personen. Als je tevreden bent met de chauffeur en de oppas, kun je een kennismaking plannen. Je kijkt of hij of zij in jouw auto gaat rijden of dat het de auto wordt van de chauffeur. Ook kun je kennismaken met de oppas. Hierna maak je de afspraak met daarin de datum en de tijdstippen van halen, brengen en oppassen. Als de chauffeur in jouw auto rijdt, dan wordt dit vastgelegd door een dashcam. Je hebt altijd de mogelijkheid deze beelden op te vragen.

Voor de chauffeursdiensten en oppasservice van BobPas is er een minimale afname van twee uur. Alle uren die de chauffeur extra rijdt, kosten €15,- per uur. De oppasdienst kost minimaal 2 uur van €7,-. Langer oppassen? Dat kan voor €7,- per uur. We rekenen eenmalig €5,- reserveringskosten en we rekenen €0,25 per kilometer als de auto van de chauffeur wordt gebruikt.

+ €7 /uur
+ Thuisbrengen oppas

+ Thuisbrengen oppas

Waarom ook een thuisbrengservice voor de oppas? Stel je voor dat je na het gezellige feestje veilig thuis gekomen bent, maar daarna de oppas naar huis moet brengen. Niet echt handig, toch?

Daarom heeft BobPas de mogelijkheid met de chauffeur af te spreken dat deze na afloop de oppas weer veilig naar huis brengt. Op deze manier heb je geen zorgen over de veiligheid van de oppas als deze in de avond laat nog over straat moet.

+ €0,25 /km